Хранимоспособность молочных гидролизованных сгущенных консервов с сахаром

Автор(и)

  • А. В. Коваленко
  • Е. Д. Калинина

Анотація

У роботі приведені дослідження ефективної в'язкості, мікробіологічних показників, показників активності води і осмотичного тиску, що обґрунтовують зберіганняздатність молочних гідролізованих згущених консервів.

##submission.downloads##

Як цитувати

Коваленко, А. В., & Калинина, Е. Д. (2014). Хранимоспособность молочных гидролизованных сгущенных консервов с сахаром. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(7), 189–195. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46361

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв