Сравнительная характеристика технологий традиционных и гидролизованных сгущенных консервов с сахаром

Автор(и)

  • Е. .Д. Калинина
  • О. .В. Корнилова,

Анотація

Проведено теоретичні та експерементальні дослідження для розробки нових технологій гідролізованих згущених молочних консервів з цукром. Наведено векторні схеми виробництва нових і традиційних технологій. Проведена порівняльна характеристика технологій традиційних і гідролізованих молочних згущених консервів з цукром

##submission.downloads##

Як цитувати

Калинина, Е. .Д., & Корнилова, О. .В. (2014). Сравнительная характеристика технологий традиционных и гидролизованных сгущенных консервов с сахаром. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(26), 135–140. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46414

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв