Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів

Автор(и)

  • Л. В. Баль-Прилипко

Анотація

В статті проаналізовано сучасні світові тренди та тенденції м’ясопереробної індустрії, визначено основні напрями розвитку для української галузі. На базі теоретичних та прикладних досліджень сформульовано вітчизняні принципи створення біотехнологій м’ясних продуктів високої якості, наведено шляхи їх практичної реалізації.

##submission.downloads##

Як цитувати

Баль-Прилипко, Л. В. (2013). Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(70), 161–167. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46486

Номер

Розділ

Технології органічних і неорганічних речовин та екологія