Поліпшення якості м'ясо-кісткового борошна

Автор(и)

  • О. П. Чумак НТУ "ХПИ", Ukraine
  • М. Ф. Голоденко НТУ "ХПИ", Ukraine
  • А. В. Богуш ООО СТК АГРОГРУП, Днепропетровск,

Анотація

Побічні продукти м'ясної промисловості можуть бути використані в якості сировини для виробництва кормового борошна. Воно найдешевший натуральний продукт виробництва кормів для тварин. Для поліпшення якості борошна та подовження термінів його  зберігання пропонується зниження вмісту жиру і вільних жирних кислот в м'ясо-кістковому борошні

Біографії авторів

О. П. Чумак, НТУ "ХПИ"

Кандидат технических наук, профессор

М. Ф. Голоденко, НТУ "ХПИ"

Магистр

А. В. Богуш, ООО СТК АГРОГРУП, Днепропетровск

Генеральный директор

Посилання

АлександровС.Н.Технология производства кормов: ИздательствоАСТ, 2003.

БогдановВ.Д., Дацун В.М., Ефимова М.В.,Общие принципы переработки сырья и введение в технологии производства продуктов питания: Учебное пособие. - Петропавловск-Камчатский: КамчатГТУ, 2007.

ГОСТ 17483-72 Жир животный кормовой.Технические условия.

Мышалова О.М.Общая технология мясной отрасли: Учебное пособие/ Кемеровский технологический институт пищевой промышленности. – Кемерово: ЛМТ КемТИПП, 2004.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-04-01

Як цитувати

Чумак, О. П., Голоденко, М. Ф., & Богуш, А. В. (2012). Поліпшення якості м’ясо-кісткового борошна. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (17), 106–110. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/5023