Використання принципів електронних систем вторинного електроживлення для широкодиапазонного безконтактного управління комунальними електричними об’єктами - Гончаров, Ю. П.; Ивахно, В. В.; Войтович, Ю. С.; Лобко, А. В.; Опанасенко, Е. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У даній роботі розглядається застосування принципів, використовуваних в електронних системах вторинного електроживлення з проміжною ланкою постійного і високочастотного змінного струму, для побудови розподільних електромереж об’єктів комунально-побутового призначення