Високоефективний джерело живлення з релейним керуванням - Белоха, Г. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Наведено результати моделювання режимів роботи високоефективного джерела живлення з релейним керуванням. Підтверджені інваріантність джерела до дії збурень, його високий ступінь електромагнітної сумісності з мережею і широкі функціональні можливості