Біноміальний перетворювач інформації - Борисенко, А. А.; Иванчук, А. В.; Чередниченко, К. Э. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
В статті розглядається перетворювач двійкових чисел в біноміальні. Приведений ефективний алгоритм роботи перетворювача чисел і структурна схема його реалізації, відмінністю якої є простота і надійніст