Перешкодостійкий лічильник Фібоначчі - Борисенко, А. А.; Масенко, С. М.; Полковников, С. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У даній роботі запропоновано алгоритм і схему завадостійкого лічильника Фібоначчі.