Проблемы защиты нагревательной аппаратуры от коррозии - Шалыгина, О. В.; Бровин, А. Ю.; Миронова, Г. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
В даній роботі розглянуті проблеми захисту сталевих баків побутової нагрівальної апаратури від корозії. Наведені переваги захисних скло емалевих покриттів та особливості технологічного процесу виробництва водонагрівачів із емальованими внутрішніми баками. Дана характеристика причин виникнення корозійних процесів та способів захисту сталевих ємностей від корозії