Сталистый чугун как предшественник высокопрочного чугуна - Журило, А. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Наведено історичні та технологічні дані щодо сталистого чавуна