Выбор методики расчета овально-конической оболочки в зависимости от схемы ее параметризации - Плетин, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Показано, що використання ортогональної системи координат при розрахунку овально- конічної оболонки з плоским торцем призводить до неоднорідної задачі для неканонічної області з періодично обуреною границею.