Факторы влияния распределения температуры на аэроупругость лопаток турбинной решетки - Быков, Ю. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Проведено аналіз факторів впливу розподілу температури на аеропружні характеристики решіток коливних турбінних лопаток. Виявлено основні шляхи взаємного впливу, визначено задачі, необхідні для вирішення поставленої проблеми.