Модель самоуправления содержанием деятельности владельца бизнеса - Протасов, И. В.; Кононенко, И. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
В роботі запропоновано модель самоуправління змістом діяльності власника бізнесу, яку засновано на використанні процесного підходу. Модель об’єднує найбільш важливі процеси формування особистої стратегії, а також процеси управління її здійсненням.