Об изменении времени реакции водителя вследствие пребывания в транспортном заторе - Гюлев, Н. У. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Вказана роль часу реакції водія в забезпеченні безпеки руху. Представлені результати досліджень оцінки зміни часу реакції водія після перебування його в транспортному заторі.