Расчет затопленной плоской стенки (перегородки), устанавливаемой в реакторной камере электрокоагулятора - Березуцкий, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Практична реалізація теорії фракціонованої коагуляції домішок у воді настійно вимагає виконання розрахунків процесів і апаратів коагуляції. У статті приведені рассчети значення для затопленій плоскій стінці (перегородки) апарату очищення водних середовищ, які дозволяють перейти до науково-обгрунтованого виконання конструкції проточного електрокоагулятора з потік направляючими перегородками.