Методы последовательной компенсации искажений в древовидных алгоритмах случайного множественного доступа - Хуссейн, Я. Т.; Тур, Б. С.; Поповский, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Дана робота присвячена аналізу метода послідовної компенсації викривлень, який відноситься до випадкових методів багато станційного доступу. В даній статті розкрите загальне функціонування древовидних алгоритмів. Також представлена модель каналу, описана поліномом Вольтерра.