Продольная разнотолщинность двухслойных биметаллических лент - Байков, Е. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Наведено результати дослідження поздовжньої різнотовщинності двошарових біметалевихстрічок після холодного плакування у валках різного діаметру і після холодної прокатки на готовийрозмір.