Исследование свойств регенерируемых песков - Евтушенко, Н. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
В статті досліджено фізико-механичні властивості регенерованих пісків для приготуванняхолоднотвердіюучих сумішей на смолах з олігофурфурилоксисилаксановим в’яжучим (ОФОС) длявиготовлення якісних виливок з чорних і кольорових сплавів.