Область применения фрикционной штамповки-вытяжки - Краснокутский, А. М.; Шевченко, М. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У роботі розглянуті питання застосування фрикційної штампування-витяжки та роль пружно-фрикційного елемента (УФЕ) на технологічні можливості використання активних сил тертя в процесіотримання тонкостінних виробів.