Закономірності функціонування системи дрібносерійної зборки складних машинобудівних виробів - Скоркін, А. О.; Кондратюк, О. Л. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Проведені дослідження системи дрібносерійної зборки складних машинобудівних виробів з метою вирішення питання оптимізації організаційно технологічної та технічної підготовки складального виробництва.