Управление качеством в литейном производстве: технологические аспекты в выборе оптимальных стратегий технического перевооружения - Дёмин, Д. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
У статті проаналізовано технологічні аспекти критеріїв ефективності технічного переозброєння, що відображають вимоги до якості продукції, яка випускається на новому обладнанні за допомогою нових технологій. Такі аспекти є частиною заходів щодо управління якістю виливків на етапі технічного переозброєння виробництва. Показано, як може бути використаний математичний апарат теорії статистичних ігор для вибору оптимальних стратегій технічного переозброєння в умовах освоєння нових технологічних процесів ливарного виробництва