Теоретичні властивості капсульовваних модельних систем на основі NаKMЦ - Нагорний, О. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
В даній роботі встановлено закономірності зміни фізичних властивостей капсульованих систем а саме втрати маси капсул залежно від їх лінійних розмірів, встановлено вплив фізичної модифікації на ці характеристики, обґрунтовано раціональні параметри одержання капсул на основі іонотропного полісахариду з метою використання їх в технології одержання харчової продукції з капсульною структурою