Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження - Бєлінська, А. П.; Лисова, І. В.; Радзієвська, І. Г.; Овсяннікова, Т. О.; Мельник, О. П. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Приведено результати визначення вмісту стеролів у тваринних жирах хроматографічним методом, показано вплив споживання тваринних жирів на ймовірність формування атеросклерозу в організмі.