Раціональні умови кристалізації воскоподібних речовин із соняшникової олії - Гладкий, Ф. Ф.; Нетреба, А. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Досліджено процес кристалізації воскоподібних речовин із соняшникової олії. Встановлено раціональні умови проведення процесу та доведено можливість використання методу інтенсивного охолодження при вилученні воскоподібних речовин (вінтеризації). Показано можливість збільшення термінів зберігання олії при використанні волокнистих фільтруючих матеріалів.