Формирование пористости сушенного мяса говядины при СТП-сушке - Гриценко, О. Ю.; Максименко, А. Е.; Немирич, А. В.; Евлаш, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Проведено дослідження по формуванню пористості сушеного м’яса яловичини при ЗТП-сушінні та її вплив на регідратаційні властивості.