Хранимоспособность молочных гидролизованных сгущенных консервов с сахаром - Коваленко, А. В.; Калинина, Е. Д. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
У роботі приведені дослідження ефективної в’язкості, мікробіологічних показників, показників активності води і осмотичного тиску, що обґрунтовують зберіганняздатність молочних гідролізованих згущених консервів.