Влияние переменной жесткости связей на характер динамических процессов в виброударных системах: модели и численные результаты - Костенко, Ю. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Розглядається задача впливу змінної жорсткості зв’язків між елементами віброударної системи на характер динамічних процесів у ній. назв.