Построение перспективных изображений при отражении картинной лоскости - Журило, А. Г.; Адашевская, И. Ю.; Сивак, Е. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Наведено основні положення побудови перспективних зображень при відбитті картинноїплощини в дзеркалі.