Концепция и информационная технология повышения эффективности применения систем управления корпоративной ИТ-инфраструктурой - Сокол, В. Е.; Ткачук, Н. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Розглянуто питання розробки концепції та інформаційної технології для підвищенняефективності впровадження і експлуатації сучасних систем управління корпоративною ІТ-інфраструктурою ( систем ITSM).