Кінетика сушіння зерна пшениці фільтраційним методом - Матківська, І. Я.; Атаманюк, В. М.; Барна, І. Р. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
В статті наведені експериментальні дослідження кінетики фільтраційного сушіння зернапшениці сорту “Золотоколоса”. Проаналізовано залежність фільтраційного сушіння відтехнологічних параметрів теплового агента, початкового вологовмісту зерна і висоти шаруматеріалу.