Розробка біотехнолоії м’ясних продуктів - Баль-Прилипко, Л. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
В статті наведено результати комплексних досліджень застосування трансглютаміназимікробного походження в технології варених ковбас при сумісному використанні активованихводних середовищ, як інноваційного комплексного напряму розвитку біотехнологій.