Применение ферментных препаратов β-галактозидазы для гидролиза лактозы молока и исследование углеводного состава молока гидролизованного при производстве сгущенных молочных консервов с сахаром - Коваленко, А. В.; Калинина, Е. Д.; Корнилова, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Проведені дослідження протеолізу білку в ферментних препаратах Neolactase і GODOYNL2і дослідження вуглеводного складу гідролізованого молока. Вперше експериментальнообґрунтовується доцільність використання препарату GODO-YNL2 для ферментативногогідролізу лактози при виробництві згущених молочних консервів з цукром.