Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами - Назаренко, Ю. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
В роботі наведено результати досліджень особливостей спільного культивування змішанихкультур адаптованих до молока біфідобактерій зі змішаними культурами мезофільнихмолочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями у стерилізованомумолоці, збагаченому фруктозою.