Формування параметрів якості поверхні при ізостатичному поверхневому деформуванні - Чередніков, О. М.; Семеняко, О. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Визначені взаємозв’язки основних параметрів якості маложорстких кілець з пористихспечених композицій з конструктивно-технологічними параметрами обробки приізостатичному поверхневому пластичному деформуванні. Запропонованірозрахункові формули для визначення основних параметрів якості поверхневогошару при ізостатичному поверхневому пластичному деформуванні.