Передатні функції та частотні характеристики теплових об’єктів типу циліндричної стінки - Кубрак, А. .І.; Жученко, О. .А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Представлені передатні функції та частотні характеристики циліндричної теплоакумулюючої стінки як об’єкта з розподіленими параметрами у залежності від граничних умов на зовнішній і внутрішній поверхнях. Було запропоновано кілька нетривіальних способів для розрахунку частотних характеристик циліндричних теплоакумулюючих стінок. Отримані результати можуть бути використані при синтезі систем керування