Исследование напряженно – деформированного состояния елочных хвостовых соединений рабочих лопаток паровых турбин - Фурсова, Т. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
За допомогою програмного комплексу ANSYS проведений аналіз напружено – деформованого стану багатоопорного ялинкового хвостового з’єднання робочих лопаток парових турбін