Моделювання процесу оперативного регулювання швидкісних міжрегіональних пасажирських перевезень - Крамченко, К. В.; Константінов, Д. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У статті представлено реалізацію перспективної розробки з удосконалення системи швидкіснихміжрегіональних пасажирських перевезень залізниць України. Здійснено моделювання системипідтримки прийняття рішень оперативного управління процесом експлуатації швидкісногорухомого складу.