Дослідження процесу утворення полімерної сірки внаслідок прямого охолодження продуктів плазмолізу сірководню водним середовищем - Яворський, В. Т.; Знак, З. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Наведено області застосування полімерної сірки. Проаналізовано експериментальні дані з її утворення в конденсаторі змішування під час охолодження продуктів плазмолізу сірководню. Сформульовані висновки підтверджено даними інструментальних методів аналізу.