Апробація ресурсозберігаючої технології виробництва комбікормів та БВМД в умовах господарства - Яценко, Ю. В.; Піскун, В. І. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Наведено результати апробації технології. Продуктивність - по 1 тонні лівої та правої частини лінії, модуль помелу комбікормів склав 2,3 - 2,4 мм., точність дозування вагового дозатора з тензодатчиком - 0,1 кг, якість змішування - 95,0 %. Використання запропонованої технології виробництва комбікормів та БВМД дає змогу знизити питомі капітальні вкладення на 41,8 %, та питомі виробничі витрати на 32,3 % .