Обгрунтування вибору методу очищення нафт і нафтових дистилятів від сполук сірки - Саід, Аммар. В.; Сорокотяга, К. М.; Лаврова, І. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Стаття присвячена обгрунтуванню вибору технології та апаратурного оформлення очищення нафт, нафтових дистилятів і товарних нафтопродуктів від сполук сірки.