Разработка и совершенствование устройств водовоздушного охлаждения непрерывнолитой блюмовой заготовки - Гресс, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Досліджені та запропоновані безфорсуночні пристрої вторинного охолодження безперервнолитої блюмової заготовки.