Методы оценки уровня качества продукции машиностроительного производства - Зенкин, А. С.; Иванов, В. П.; Годик, В. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У статті наведена методика та основні етапи оцінки якості продукції машинобудування.