Воздействие электрических импульсов на мембранный потенциал нервных клеток насекомых - Дубик, В. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Проведений теоретичний аналіз по впливу електричних імпульсів на мембранний потенціал нервових клітин комах, величина якого приводить до руйнування мембран