Ранжування інформативних ознак при неруйнівному контролі композиційних матеріалів - Піколенко, Є. О.; Переїденко, А. В.; Єременко, В. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Описано спосіб ранжирування за інформативністю діагностичних ознак при багатопараметровому контролі. Наведено результати застосування даного способу для відбору ознак при контролі композиційних матеріалів методом низькошвидкісного удару.