Модель информационного обмена в системе принятия решений диспетчером в условиях аварии - Сафонова, С. А.; Лыфарь, В. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Розглянуті інформаційна технологія і програмно-апаратний комплекс підтримки дій диспетчера в аварійних ситуаціях