Проект как управляемая организационно-техническая система - Тесленко, П. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Проект представлений як організаційно-технічна система. Розглянуті її складові. Показана необхідність уточнення терміна технічна система й організаційно-технічна система в предметній області управління проектами