Визначення кількості рослинних антиоксидантів для захисту гірких хмелевих речовин від окисної деструкції - Домарецький, В. А.; Гладкий, Ф. Ф.; Півень, О. М.; Березка, Т. О.; Данилова, Л. А (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Досліджено кінетику окиснення гірких речовин водного розчину екстракту хмелю у прискорених умовах з різною концентрацією антиоксидантів із рослинної сировини. Визначено ефективну концентрацію антиоксидантів із кори дубу, трави звіробою та трави м’яти