Вибродиагностика ГПА на КС «ЗЕНЬКОВ» - Олянич, М. В.; Прокопенко, Е. А.; Игуменцев, Е. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Проведені випробування дозволили виявити різноманітні діагностичні ознаки в спектрі віброшвидкості ГПА. Отримані дані збагатили практичні результати діагностики.