Производственный травматизм и меры его предупреждения - Лукьянова, Ю. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Вивчені питання, пов’язані з проблемою безпеки людини в процесі виробничої і побутової діяльності.