Размерный расчет сборочных размерных цепей при соединении деталей нагревом - Черкашина, О. С.; Трищ, Р. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У роботі розглянуті методи розрахунку розмірних ланцюгів. Даний опис утворення зазорів при з’єднанні деталей за допомогою нагріву. Пропонується при розрахунку складальних розмірних ланцюгів для зменшення погрішності замикаючої ланки використання додаткової величини